Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Altijd een snelle en betrouwbare internetverbinding

DELTA Fiber Netwerk adviseert

Nog geen abonnement op glasvezel, maar wel ongestoord internetten of telefoneren? Profiteer nu van zakelijk glasvezel. Vraag jouw offerte aan bij één van onze telecomaanbieders:

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

DELTA Zakelijk

DELTA Zakelijk

Of je nu een ZZP-er, MKB-er of grootzakelijke gebruiker bent, met glasvezel ben je verzekerd van een betrouwbaar en supersnelle internetverbinding. Zo kun je jouw bedrijf laten groeien en excelleren. Bij DELTA Zakelijk begrijpen we dat de internetbehoeften kunnen verschillen. Daarom bieden we oplossingen op maat, zoals meer snelheid, een vast IP-adres of zakelijke WiFi.

Tel: 088 63 800 81

Meld je nu aan!
Infopact

Infopact

Je wilt je organisatie voortdurend in topconditie houden om eruit te halen wat erin zit. Wat je daarvoor nodig hebt is een sterk hart. Infopact zit in het hart van organisaties. Infopact ontwerpt, bouwt en onderhoudt IP-communicatiediensten voor structurele verbetering van de communicatie tussen organisaties en hun klanten.

We doen dit door spraak-, data- en internetdiensten op maat te bundelen in één snel, efficiënt en veilig netwerk. Persoonlijk ondersteund door een enthousiast team van ervaren professionals. Goed bereikbaar. En steeds met dezelfde bezieling. Infopact levert hiermee een tastbare bijdrage aan gezond ondernemen. Vandaag… en morgen weer. Omdat er meer in zit.

Infopact heeft jarenlange ervaring met hoogwaardige bedrijfsnetwerken en bedrijfskritische communicatie. Onze All-IP netwerken zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Inmiddels maken al meer dan 12.000 klanten uit vrijwel alle sectoren gebruik van onze oplossingen op maat. Korte communicatielijnen en een persoonlijke aanpak maken werken met Infopact even overzichtelijk als onze netwerken.

Infopact
+31 (0)88 – 463 67 04
www.infopact.nl

Meld je nu aan!
ndix

ndix

Ongewoon snel internet

  • Vanaf 100 Mbps koppeling
  • Meerdere diensten en aanbieders over één glasvezel
  • 24/7 support via eigen Network Operation Center
Meld je nu aan!
Qonnected

Qonnected

Qonnected is een toonaangevende Internet Service Provider die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige connectiviteitsoplossingen voor de zakelijke markt. Met een focus op betrouwbare internetdiensten biedt Qonnected op maat gemaakte oplossingen, waaronder breedbandverbindingen en zakelijk glasvezel. Het bedrijf onderscheidt zich door een klantgerichte aanpak, geavanceerde technologie zoals 24/7 helpdesk en 4G oplossingen.

Meld je nu aan!
Weserve

Weserve

Weserve BV is een zakelijke aanbieder gevestigd in Hengelo. Samen met lokale ICT-partners werken wij aan oplossingen in plaats van een standaardproduct voor iedereen. Alle diensten zijn te configureren als een blokkendoos, elke klant kan volledig zijn eigen pakket samenstellen voor de gewenste zakelijke diensten. Zakelijk internet onderscheidt zich door een beter servicecontract en een veel lagere overboeking. Dit gaat veel verder dan de standaard internet, telefonie en TV. Er zijn veel meer zaken denkbaar in een zakelijke omgeving, zoals gezamenlijke e-mail, contacten en agenda, camerabewaking rond het huis of bedrijf en een complete telefooncentrale in de cloud voor zowel vast als mobiel. 

Meld je nu aan!