Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Referenties

Paul Rietman: ‘Met z’n allen tegelijk online is nu geen enkel probleem’
Paul Rietman: ‘Met z’n allen tegelijk online is nu geen enkel probleem’

‘Voordat we glasvezel hadden wilde het internet nogal eens haperen. Zeker als de kinderen wilden gamen, mijn vrouw Netflix keek en ik voor mijn werk nog even een presentatie wilde downloaden. Maar met glasvezel internet is dat allemaal voorbij. Tel daar bij op dat we zeker niet meer betalen als vroeger, maar nu wel drie keer zo snel en veel stabieler internet hebben en de keuze is duidelijk. Glasvezel internet is gewoon het allerbeste internet!’

Paul Rietman, camping ‘t Boshuis

Niek Aendekerk: "Meedoen is geen optie maar een kans!"

"Met de stichting Landdag Altweerterheide kijken we ieder jaar terug in de tijd van weleer. Zo was het in het buitengebied Altweerterheide ook met internet, nog ouderwets over de telefoonkabel. Daarom heb ik mij vorig jaar tijdens de vraagbundeling in het buitengebied van Noordwest Limburg ingezet als ambassadeur. Binnen ons gezin is er vaak strijd wie er op internet mag omdat de capaciteit nu zeer beperkt is en mobiel ook geen fatsoenlijk bereik heeft. Ook in het buitengebied moeten we met de tijd mee en zo ook klaar zijn voor de toekomst met glasvezel. Na een succesvolle vraagbundeling in het buitengebied is het fijn dat ook bewoners uit de kleine kernen en het buitengebied met coax een kans krijgen om zich aan te melden. Ik ben blij dat ik me ook als ambassadeur kan inzetten voor deze bewoners. Wachten op andere initiatiefnemers voor zo een project zal dan ook niet meer snel gaan gebeuren. Dus meedoen is geen optie maar een kans!"

Niek Aendekerk

Erwin Pijnenburg: "Leren, werken en gebruik maken van Internet en TV zoals het hoort"

"Een goed werkende internetverbinding is essentieel voor mijn werk en voor ons gezin. Zonder internet kunnen we niet werken. Ook voor onze studerende kinderen, die vaak online opdrachten moeten aanleveren bij school, of games willen downloaden, is internet onmisbaar. Daarnaast kijken wij op dit moment TV via de schotel, wat storingen geeft bij slecht weer. Met glasvezel zijn de beperkingen weg voor nu en in de toekomst, en daarnaast kan ons gezin leren, werken en gebruik maken van Internet en TV zoals het hoort."

Erwin Pijnenburg, EP Solutions