Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Status van het gebied

Heusden

Campagne

Goed nieuws! We gaan glasvezel aanleggen.

Aanleg

De aanleg van glasvezel is in Februari 2021 gestart

Glasvezel

Je hebt een glasvezelaansluiting!

De aanleg is gestart!

De aanleg is gestart!

De aanleg van glasvezel in Oudheusden, Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk en Vlijmen Vliedberg is gestart. Op deze pagina vind je alle informatie over de aanleg van glasvezel en houden we je op de hoogte van de voortgang. 

Tijdens de aanleg willen wij zoveel mogelijk woningen aansluiten op ons glasvezelnetwerk door een glasvezelaansluiting in huis te laten plaatsen. Wil je weten hoe? Klik dan op deze link.

Aanmelden kan nog steeds! Dat doe je door een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de onderstaande telecomaanbieders.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de glasvezelcampagne en de aanleg van het glasvezelnetwerk in Elshout, Haarsteeg, Nieuwkuijk, Oudheusden en Vlijmen Vliedberg?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in de regio, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden! Videobellen met collega’s en bingewatchen in de woonkamer terwijl er op zolder een game wordt gespeeld? Met glasvezel als het modernste netwerk van Nederland is dit allemaal mogelijk! Bij Caiway heb je keuze uit drie Internet en TV-pakketten. En wil je liever een pakket zonder TV? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past, zonder hiervoor teveel te betalen. Slim bekeken! Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.
Meld je nu aan!
Delta

Delta

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.delta.nl 

Meld je nu aan!
Helden Van Nu

Helden Van Nu

Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent.

www.heldenvan.nu/

Meld je nu aan!
Online.nl

Online.nl

Wij zijn een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Door onze samenwerking met Canal Digitaal zijn we zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland. Door het supersnelle en betrouwbare glasvezel-internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. Ook bij jou, via je nieuwe glasvezelverbinding. https://actie.online.nl/gavoorglasvezel/

Meld je nu aan!