Helaas

Helaas, momenteel hebben wij een storing in ons systeem. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.

Cranendonck//NET draagt netwerk over aan DELTA Netwerk

Ondernemers op de bedrijventerreinen in Cranendonck kunnen nu kiezen voor supersnel glasvezel via DELTA Netwerk. Door de overname van Cranendonck//NET hebben de ondernemers nu keuze uit meer pakketten die passen in elke bedrijfssituatie.

Mocht u vragen hebben over deze overname, neem dan gerust contact op met de voorzitter van Cranendonck//NET: Joost Ploos van Amstel via 06-53107066 of mail naar: [email protected]

Wat betekent dit voor u als klant van Cranendonck//NET?
Wat betekent dit voor u als klant van Cranendonck//NET?

Cranendonck//NET doet straks afstand van het glasvezelnetwerk. Als huidige klant van Cranendonck//NET kunt u uitkijken naar hogere snelheden, optimale beschikbaarheid en heeft u nu zelfs keuze uit meer pakketten die passen in elke bedrijfssituatie en die soms zelfs goedkoper voor u uitvallen. In de meeste gevallen kunt u gewoon zaken blijven doen met uw huidige ICT-partner.

 

Nog geen abonnement?
Nog geen abonnement?

Wij zijn gestart met de voorbereidingen van de migratie van het netwerk naar DELTA. Dit is het allerlaatste moment om een abonnement bij DELTA Netwerk af te sluiten via uw ICT-partner of rechtstreeks. Doet u dit niet, dan zijn wij helaas genoodzaakt uw huidige dienst van Cranendonck//NET af te sluiten.

U kunt zich nog tot en met 15 maart 2024 aanmelden voor de overgang naar DELTA Netwerk.

Neem gerust contact op met een van onderstaande telecomaanbieders.

Onze aanbieders Klik op het logo voor meer informatie.

Caiway

Caiway

Er staat iets moois te gebeuren bij jou in de regio, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden! Videobellen met collega’s en bingewatchen in de woonkamer terwijl er op zolder een game wordt gespeeld? Met glasvezel als het modernste netwerk van Nederland is dit allemaal mogelijk! Bij Caiway heb je keuze uit drie Internet en TV-pakketten. En wil je liever een pakket zonder TV? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past, zonder hiervoor teveel te betalen. Slim bekeken! Kijk op caiway.nl voor het aanbod op jouw adres.
Meld je nu aan!
DELTA

DELTA

Het maximale uit je glasvezelverbinding halen en toch geen cent teveel betalen? Dát doen particulieren én ondernemers gewoon bij DELTA. Bij de grootste telecomprovider van Zeeland stel je zelf je Flexpakket samen. Zo bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Nóg meer internetsnelheid? Nog meer Interactief tv-kijken? Meer bellen? Meer ondernemersgemak? Bij DELTA zet je het iedere maand met één swipe aan of uit. Zo heb je altijd het Flexpakket dat bij je wensen past. En kies je altijd je eigen weg. Meer over onze diensten vind je op www.delta.nl 

Meld je nu aan!
DELTA Zakelijk

DELTA Zakelijk

Of je nu een ZZP-er, MKB-er of grootzakelijke gebruiker bent, met glasvezel ben je verzekerd van een betrouwbaar en supersnelle internetverbinding. Zo kun je jouw bedrijf laten groeien en excelleren. Bij DELTA Zakelijk begrijpen we dat de internetbehoeften kunnen verschillen. Daarom bieden we oplossingen op maat, zoals meer snelheid, een vast IP-adres of zakelijke WiFi.

Tel: 088 63 800 81

Meld je nu aan!
Pocos

Pocos

Voor je klanten wil je connectiviteit die super solide is. Sneller dan het licht en degelijker dan een Duitse auto. Omdat diezelfde connectiviteit het kloppende hart is van je organisatie. En dat moet altijd blijven kloppen. Met Pocos als jouw service provider heb je dat goed geregeld. Wij leveren producten en diensten, waarop je kunt bouwen. Al meer dan 20 jaar. Enkel via het partnerkanaal. De eindklant laten wij aan jou over.

Korte lijnen, snel schakelen

Voor onze partners staan we 24/7 klaar. Om je verbindingen in topconditie te houden. En om onze uitgebreide technische skills te delen en ieder probleem op te lossen. Van bureaucratie zijn we niet zo. De lijnen zijn kort en we schakelen snel en duidelijk. Waar nodig innoveren we. Maar net zo lief zijn we je sparringpartner om samen het onmogelijke te bereiken. Pocos, jouw service provider!

088-0100 700

Meld je nu aan!
Resolvit

Resolvit

Resolvit is de leverancier van digitale werkomgevingen en communicatieoplossingen voor ondernemend Nederland.

Jouw organisatie succesvol door fantastische ICT. Onze missie is dan ook niet voor niets: "Uw succes mogelijk maken door fantastische ICT". Resolvit doet dit door informatie- en communicatietechnologie toegankelijk, betrouwbaar, veilig en betaalbaar te maken met een geweldige gebruikerservaring en een team van mensen welke u ondersteunen. Dit resulteert in rust in uw organisatie en focus op uw bedrijfsvoering.

Wij zorgen voor je complete IT infrastructuur. Dit betekent dat je voor alle IT zaken één aanspreekpunt hebt.

040-3030370

Meld je nu aan!
signetbreedband

signetbreedband

Leunt jullie organisatie op zakelijk internet en IT-netwerken? Dat vraagt om een partner waarop jij kunt leunen. signetbreedband is dé onafhankelijke netwerk solutions provider van Nederland. We putten uit meer dan 25 jaar kennis en ervaring en hebben een groot netwerk van samenwerkingspartners.

Én we leggen de lat net zo hoog als jij, met ons expertteam van 55 collega’s in Arnhem en Eindhoven. Wat ons drijft? Dat onze klanten succesvol zijn: van MKB’er tot grotere bedrijven met meerdere locaties in en buiten Nederland. 

Meld je nu aan!
Vedacom (1)

Vedacom (1)

VedaCom biedt totaaloplossingen voor ICT en telefonie vraagstukken

VedaCom is een jonge, innovatieve en enthousiaste ICT specialist met passie voor het vak. Sinds 2010 richten wij ons op ICT en telefonie oplossingen voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Door goed te luisteren naar onze klanten, de markt te verkennen en continu open te staan voor innovaties is VedaCom gegroeid tot een onderneming die talloze werkplekken voorziet van ICT en telefonie. Persoonlijk contact staat bij ons centraal!

Bent u van plan om uw netwerk te vernieuwen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om in de Cloud te gaan werken? Dan biedt VedaCom u altijd een passende ICT oplossing met uitgebreide ondersteuning die naadloos aansluit.

0495-237000

Meld je nu aan!